Bij een bierencafé denk je maar aan één ding en dat is (je raadt het al) bier! En dat is precies waar de focus van de website van Bierencafé de Heks volledig op ligt: het ruime assortiment aan bieren.

Om het beheer simpel en snel te houden hebben een koppeling met Google Sheets gemaakt zodat alle (tap)bieren makkelijk aan te passen zijn, zo blijft de lijst up-to-date en kan de bezoeker zelfs vanaf het terras nog even snel checken welke IPA of welk Bockbiertje hij of zij als volgende wil bestellen. Ideaal natuurlijk, dit komt doordat deze site volledig is geoptimaliseerd voor de meeste mobiele apparaten. 

De evenementen verdienen ook een podium

Naast biertjes zijn er in Bierencafé de Heks ook verschillende evenementen. Zo hebben ze hun jaarlijkse biermarkt en ook regelmatig optredens van verschillende bands.

De kalender kan makkelijk worden gevuld en de evenementen worden weergegeven op datum. Na afloop van een evenement is deze automatisch niet meer zichtbaar voor de bezoekers van de website.

De evenementen verdienen ook een podiumDe evenementen verdienen ook een podium

Ontwerp

Bij het ontwerp heb ik de keuze gemaakt om het stevige en stoere lettertype Teko voor de titels te combineren met het moderne maar toch tijdloze lettertype Vollkorn als rustige tegenhanger voor de leestekst.

Naast deze twee lettertypes is gekozen voor een warme bruingouden kleur wat doet denken aan een biertje en past bij de sfeer van een bruin café welke Bierencafé de Heks tot in zijn vezels uitstraalt.

Ontwerp