Nederland, Engels of Duits? No Problem!

Door gebruik te maken van meerdere WordPress installaties in één WordPress Multisite is het beheren van deze website in elke van deze drie talen een eitje. Cargo Cycling kan bij het aanpassen en aanvullen van hun unieke bikes makkelijk schakelen tussen elke taal om zo de informatie direct bij haar gebruikers te krijgen!

Zo heeft elke taal zijn eigen inhoud welke gericht kan worden op de betreffende markt. En als er een nieuwe taal bij komt? Dan hebben wij deze binnen no-time ingesteld in deze WordPress Multisite installatie.

Nederland, Engels of Duits? No Problem!Nederland, Engels of Duits? No Problem!

Elk product een eigen showroom

Cargo Cycling richt zich vooral op de business-to-business markt, daarom zijn hun fietsen niet direct te koop via een webshop. Alle fietsen met hun mogelijke accessoires en specificaties kunnen snel en makkelijk bekeken worden op deze website.

De accessoires en specificaties van de fietsen zijn voor de beheerder makkelijk te koppelen aan de verschillende modellen. Al deze items staan op de website in één gekoppelde database. Zo voorkomen we veel extra werk wanneer er nieuwe opties bij komen.

Elk product een eigen showroomElk product een eigen showroom

Ontwerp

De volledige branding van Cargo Cycling en het visuele ontwerp komt van de hand van Jasper Wichers Schreur de eigenaar van Studio Debuut. In nauwe samenwerking met Jasper hebben hij en ik samen in een korte tijd ( lees: in een record tempo ) deze website van niets uitgewerkt tot een volwaardig online platform, welke ook nog eens op elk mobiel apparaat goed te gebruiken is.

Wil je meer zien van het ontwerp van Cargo Cycling?
Neem dan hier een kijkje op hun site.