Naast hun webshop staat Spant7 vooral bekend om hun meubels op maat. Deze meubels van Spant7 zijn stuk voor stuk terug te zien in hun portfolio op de website.
Dit portfolio is binnen WordPress gemakkelijk te vullen en bij te houden. Zodra er een nieuw item wordt toegevoegd komt deze automatisch voor aan de lijst te staan.

Een uitgebreide webshop

Naast al deze maatwerk meubels verkoopt Spant7 ook unieke en stoere woonaccessoires. Hiervoor is de webshop op maat gemaakt in WooCommerce, het e-commerce dat naadloos draait binnen WordPress.

De actieve doorontwikkeling samen met de eigenaren van Spant7 maakt dat deze website mee gaat met de tijd en altijd up-to-date blijft qua code en veranderingen op het gebied van e-commerce en webshops. Denk hierbij ook aan een doorlopende koppeling met externe voorraden zodat de voorraad van deze partijen niet meer handmatig aangepast hoeft te worden.

Een uitgebreide webshopEen uitgebreide webshop

Het ontwerp

In het ontwerp zie je dit stoere terug aan de metaal- en staalkleuren die gebruikt zijn, welke op hun beurt weer slaan op de metalen frames die Spant7 vaak gebruikt voor hun meubels. Als titels is er gekozen voor Montserrat, een robuust en goed leesbaar lettertype. Voor de algemene leestekst is gekozen voor Roboto Slab, klassiek maar met een modern tintje. Als tegenhanger is bij de titels gebruik gemaakt van de dik gedrukte versie van het moderne lettertype Montserrat welke qua look-and-feel extra robuust over komt.

 

 

Benieuwd naar deze webshop?
Bekijk dan hier de website van Spant7.

Het ontwerp